50 år med släktträffar för släkten Olsson

Sedan Adolf Olssons 80-årsdag i januari 1967 har det varit en tradition med släktträff för alla i släkten under Adolf och Nanny Olsson vart femte år och om man räknar den festen som den första släktträffen så har det nu varit släktträff tio gånger hittills med den senaste släktträffen som vi hade i maj 2012 som den tionde släktträffen. När vi har nästa släktträff torsdagen den 25 maj 2017 så blir 50-årsjubileum.

[Bild] Första släktträffen med släkten Olsson i Västra Torups bygdegård i januari 1967.

På sidorna med de olika årtalen i menyn till vänster kan du läsa mer om och se foton från några av de tidigare släktträffarna. Du får väldigt gärna kontakta oss om du kan hjälpa oss med att identifiera personer på några av fotona de tidigare släktträffarna eller kan berätta mer om fotona och var och när de är tagna.

Nästa släktträff - den 25 maj 2017

Nästa släktträff kommer vi ha Kristi Himmelsfärdsdag den 25 maj 2017 och när det närmar sig och vi vet mer om det så kommer du hitta mer information om den släktträffen också på den här sidan. Tills dess kan du använda våra sidor för att lära dig mer om vem som är vem i vår släkt. Om du brukar använda Facebook så kan du följa vad som händer inför släktträffen genom att gå med i släkten Olssons Facebookgrupp också.

Så här kan du lära dig mer om vem som är vem i vår släkt

På sidorna om de två senaste släktträffarna som vi hade i Klöva hallar 2007 och i Bjärnum 2012 finns det foton av de olika familjerna i släkten med namn under fotona så att du kan se vem som är vem i vår släkt. Om du sen går till på sidorna för släktträdet så kan du se var de olika personerna i respektive familj bor och hur gamla de är.