Så här kan man kontakta oss

Om du vill komma i kontakt med oss kan du göra det på den adress och telefon som anges nedan eller genom att skicka ett meddelande till oss i Facebook.

Våra kontaktuppgifter och Facebooksidor

Postadress:   Jonny och Ann-Christine Andersson
Kattesund 6E lgh 1202, 3 vån
222 23 Lund
  
Telefon Jonny: 070 - 683 10 60
Telefon Ann-Christine: 072 - 996 09 99

Facebook

Om du är en av våra släktingar eller vänner och använder Facebook så skulle det vara roligt om du vill lägga till oss i din vänlista i Facebook så att vi kan ha kontakt på det sättet också. Alla andra kan istället följa oss om de vill det. Se bilden nedan för att se vilken knapp du ska välja på våra Facebook-sidor. Du kan också skicka textmeddelanden till oss eller ringa till oss med ljud och video genom Facebook-Messenger, och om du vill det så klickar du istället på knappen "Meddelanden".

[Jonnys sida i Facebook]

Skillnaden mellan att vara Facebook-vän och att följa oss är att de som är våra Facebook-vänner kan se inlägg som vi inte vill att vem som helst ska kunna se för att t.ex. se var vi är eller vad vi gör för tillfället, eller oftast för att det är sånt om bara är intressant för våra släktingar och vänner. De som följer oss kan däremot se inlägg som vi gör offentligt för alla och vi gör t.ex. ofta inlägg om Destination Lunds turistinformation.