Våra resor till olika platser i Sverige

Här finns det några foton från av alla de resor och utflykter vi har gjort till olika platser i Sverige. Vi har varit i Stockholm flera gånger men vi har också varit vid Sveriges sydligaste punkt Smygehuk, Sveriges nordligaste punkt Treriksröset och bl.a. i Göteborg, Uppsala, på Orust och på Gotland.

[Bild] [Bild]
Vi har rest till Stockholm flera gånger och bl.a. sett på några av Stockholms museer, gjort skärgårdsutflykter och besökt Skansen flera gånger I juni 2006 åkte vi till Uppsala och såg bl.a. på domkyrkan, universitetet, botaniska trädgården och gamla Uppsala.
[Bild] [Bild]
Vi firade vår tioåriga bröllopsdag i maj 2009 genom att åka till Norrköping, vildmarkshotellet och besöka Kolmården. Den 13 till 16 maj 2010 var vi på Sjögården i Ellös på Orust för att fira vår 11-åriga bröllopsdag. Under fyra dagar åt vi goda middagar och åkte runt och såg oss omkring på Orust.
[Bild] [Bild]
Den 18 till den 20 april 2011 var vi i Göteborg för att koppla av och träffa en av Jonnys vänner, Alex Andersson men vi såg oss också omkring i Göteborg. Söndagen den 12 juni 2011 besökte vi Smygehuk som är Sveriges sydligaste punkt och samma vecka, fredagen den 17 juni 2011, när vi var i Tromsø åkte vi till Treriksröset som är Sveriges nordligaste punkt.
[Bild]  
Vår sommarsemester 2011 tillbringade vi på Gotland och på vägen dit stannade vi först till ett par dagar hos Ann-Christines föräldrar Mona och Lars Nilsson i Sandvik.