Våra resor till olika platser i Danmark

Vi har rest till Danmark flera gånger, bl.a. till Odense, Lolland och Lalandia och till Bornholm och Christiansø, och då har vi bl.a. sett på H.C. Andersens barndomshem, på den vackra Møns Klint och besökt safariparken Knuthenborg, också har vi varit på badlandskapet Lalandia och badat.

[Bild] [Bild]
I början av augusti 2004 åkte vi på en kort sommarsemester till Maribo på Lolland i södra Danmark. Den 3 till 6 juni 2005 åkte vi till Bornholm och till den väldigt vackra lilla ön Christiansø som ligger nordost om Bornholm
[Bild] [Bild]
I september 2006 åkte vi till Odense i Danmark tillsammans med Ann-Christines syster Birgitta och hennes man Peter som skulle springa Odense marathon och då såg vi bl.a. på författaren H.C. Andersens barndomshem. Den 2 till 6 juni 2011 åkte vi till badlandskapet Lalandia på den danska ön Lolland i södra Danmark tillsammans med Ann-Christines syster Birgitta och hennes familj men vi åkte också till Møns Klint, safariparken Knuthenborg och turade mellan Rødby och Puttgarden.
[Bild]  
Måndagen den 1 till torsdagen den 4 augusti 2016 åkte vi runt i Danmark tillsammans med Ann-Christines föräldrar Mona och Lars Nilsson för att framför allt se på några sevärdheter med anknytning till Lund eller Lunds och Skånes tidiga danska historia.