Några restauranger i Lund

Bara i centrala Lund finns det omkring 30 restauranger och många av dem är riktigt bra. Man hittar de flesta restaurangerna i vår restaurangkarta som vi uppdaterar sporadiskt. På den här sidan nämner vi några av de restauranger som vi själva rekommenderar. Klicka på de blå länkarna för att komma till restaurangernas egna sidor.

Passa också på att se på några av Lunds häftigaste kulturhistoriska sevärdheter när du ändå är i Lund. På vår sida om den ideella gruppen Destination Lunds turistinformation hittar du länkar till Lunds absolut bästa turistinformation!

[Destination Lund]

Boka bord!

[Boka bord!]

Vi rekommenderar att man bokar bord i förväg om man vill gå ut och äta middag på någon restaurang här i Lund, i synnerhet fredagar och lördagar. Två dagar i förväg brukar det vara ont om lediga tider på de mer populära restaurangerna. Många av restaurangerna erbjuder dessutom möjlighet att göra bordsbokningen på deras webbplats med möjlighet att se vilka tider som fortfarande är lediga.

Restauranger med rökfri uteservering i Lund

Det är tyvärr inte så många restauranger här i Lund som erbjuder rökfri uteservering än. Samtidigt så verkar det finnas väldigt stor efterfrågan på restauranger med rökfri uteservering så det är synd att inte fler har vågat gå före och erbjuda det redan nu. Så för den som precis som oss avskyr cigarettrök, när man går ut för att äta en god middag eller dricka en kall öl en vacker och varm sommarkväll så är ofta det enda alternativet att helt enkelt be att få sitta inomhus.

Här är några restauranger här i Lund som vi känner till eller har hört talas om som har vågat gå före genom att erbjuda rökfri uteservering redan nu:

Välj gärna någon av de här restaurangerna för att visa dem att de gjort rätt som gått före och erbjuder rökfri uteservering redan nu!

Några av de restauranger i Lund som vi rekommenderar

Vi har förstås inte provat alla restauranger här i Lund, för det finns väldigt många. Det finns andra restauranger här i Lund som också är bra. Men de restauranger som vi rekommenderar här har vi provat själva flera gånger och varit väldigt nöjda med för deras goda mat och goda service. De bästa restaurangerna har flera sommelierer också som man kan föreslå vin som passar bra till maten och en ny trerätters meny med vinmeny varje månad.