× [Bild]

Vårt bröllop den 15 maj 1999

I början av 1999 skickade vi ut det vita inbjudningskort man ser nedan och det blev början på planeringen inför några av vårt livs roligaste dagar. Här kan du som var med se på foton från den dagen för att uppleva lite av den igen.

Vi har inte själva så många bilder från vårt bröllop så om du har du fler foton så skulle vi gärna vilja låna dem för att få skanna av dem och kanske visa några av dem här.

[Bild] [Bild]
Inbjudningskortets framsida. Inbjudningskortet som det såg ut när man öppnat det.
[Bild] [Bild]
Jonny fick hjälp med att klä på sig fracken på altanen på Rebbegården hos Ann-Christines föräldrar Mona och Lars Nilsson på förmiddagen den 15 maj. Efter lunch, innan bröllopet, var vi på Kolbodagården där Ann-Christines mosters man Vincent tog våra bröllopsbilder.
[Bild] [Bild]
Klockan 15:00 den 15 maj tågade vi in i Hagby kyrka för att börja vigselakten tillsammans med prästen Björn-Olof Berglund som var vår vigselförrättare. Som ingångsmusik spelades Benny Andersson och Orsa spelmäns musik "Klinga mina klockor".
[Bild] [Bild]
Under bröllopsgudstjänsten sjöng bl.a. Ann-Christines syster Birgitta för oss.
[Bild] [Bild]
Efter vigseln samlades vi utanför kyrkan medan vi väntade på avfärd till vår bröllopsfest på Kolbodagården. Våra brudtärnor i blått var Madelene Engström som är dotter till Ann-Christines moster Margareta, Josefine Sallander som är dotter till Ann-Christines morbror Sven-Olof och Ann-Christines syster Birgitta.
[Bild] [Bild]
Efter vigseln blev det bröllopsfest på Kolbodagården. På bilden ovan ser man vår vigselförrättare Björn-Olof Berglund, Jonnys mamma Inger Andersson, Ann-Christines pappa Lars Nilsson och oss vid honnörsbordet.
[Bild] Programbladet med bl.a. fakta om oss, våra bröllopsgäster och kvällens meny.
[Bild] [Bild]
Festligheterna leddes av Ann-Christines bror Ulf Nilsson som var vår toastmaster under kvällen.
[Bild] Alla bröllopsgästernas bordsplacering.
[Bild] Vårt vigselbevis.