Vårt bröllop den 15 maj 1999

I början av 1999 skickade vi ut det vita inbjudningskort man ser nedan och det blev början på planeringen inför några av vårt livs roligaste dagar. Här kan du som var med se på foton från den dagen för att uppleva lite av den igen. Man kan klicka på de flesta av bilderna på den här sidan om man vill se dem i större storlek.

Vi har inte själva så många bilder från vårt bröllop så om du har du fler foton så skulle vi gärna vilja låna dem för att få skanna av dem och kanske visa några av dem här.

001.png   002.png
Inbjudningskortets framsida. Inbjudningskortet som det såg ut när man öppnat det.
 
003.png   004.png
Jonny fick hjälp med att klä på sig fracken på altanen på Rebbegården hos Ann-Christines föräldrar Mona och Lars Nilsson på förmiddagen den 15 maj. Efter lunch, innan bröllopet, var vi på Kolbodagården där Ann-Christines mosters man Vincent tog våra bröllopsbilder.
005.png   006.png
Klockan 15:00 den 15 maj tågade vi in i Hagby kyrka för att börja vigselakten tillsammans med prästen Björn-Olof Berglund som var vår vigselförrättare. Som ingångsmusik spelades Benny Andersson och Orsa spelmäns musik "Klinga mina klockor".
 
007.png   008.png
Under bröllopsgudstjänsten sjöng bl.a. Ann-Christines syster Birgitta för oss.
 
009.png   010.png
Efter vigseln samlades vi utanför kyrkan medan vi väntade på avfärd till vår bröllopsfest på Kolbodagården. Våra brudtärnor i blått var Madelene Engström som är dotter till Ann-Christines moster Margareta, Josefine Sallander som är dotter till Ann-Christines morbror Sven-Olof och Ann-Christines syster Birgitta.
 
011.png   012.png
Efter vigseln blev det bröllopsfest på Kolbodagården. På bilden ovan ser man vår vigselförrättare Björn-Olof Berglund, Jonnys mamma Inger Andersson, Ann-Christines pappa Lars Nilsson och oss vid honnörsbordet.
 
013.png
Programbladet med bl.a. fakta om oss, våra bröllopsgäster och kvällens meny.
 
014.png   015.png
Festligheterna leddes av Ann-Christines bror Ulf Nilsson som var vår toastmaster under kvällen.
 
016.png
Alla bröllopsgästernas bordsplacering.
 
017.png
Vårt vigselbevis.