Våra resor till olika platser i Spanien

Vi har varit på sommarsemester flera gånger i Spanien och då har vi bl.a. gjort utflykter till slottet Alhambra i Granada, de vackra städerna Cádiz vid kusten och Ronda uppe i bergen, den brittiska kolonin Gibraltar, benediktinklostret Santa Maria de Montserrat, Miguel Torres vinodling också har vi åkt med den vackra tågresan till Port de Sóller när vi var på Mallorca.

[Bild] [Bild]
I juli 2007 åkte vi på sommarsemester till Salou i Spanien och då gjorde vi dessutom utflykter till Barcelona, Tarragona, benediktinklostret Santa Maria de Montserrat och till Miguel Torres vinodling. I juli 2013 var vi på sommarsemester i Estepona i södra Spanien och då gjorde vi bl.a. utflykter till den brittiska kolonin Gibraltar, till Marbella, till slottet Alhambra i Granada och till de vackra städerna Cádiz vid kusten och Ronda uppe i bergen.
[Bild] [Bild]
Vår sommarsemester i juli 2014 var vi i Son Caliu på på Mallorca och vi gjorde utflykter till staden Palma de Mallorca, åkte med den vackra tågresan till Port de Sóller och vi promenerade också till Magaluf. Den 24 till den 29 oktober 2015 reste vi till Barcelona och såg bl.a. på den ännu inte färdigbyggda katedralen Sagrada Família.